Beställning
När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Minsta beställning för återförsäljare är 3000kr / tillfälle.

Leveranstider
Leverans sker inom 1-5 dagar. Vårt mål är att era hyllor inte ska stå tomma.

Priser
Priserna anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är exklusive moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Frakt
Frakt tillkommer på beställningar med 200kr. Beställningar över 8000kr är frakfria och vi justerar ordern efter den är lagd.

Ångerrätt
Produkten får ej vara använd och skall vara i säljbart skick med oskadad förpackning. Ångerrätten gäller ej för vara specialbeställd eller specialtillverkad för dig som kund. Du har en generell lagstiftad 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara som du beställt. Vid nyttjande av ångerrätt står du för returfrakten

Reklamation
Meddela varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt du anser att varan är felaktig på. När du har meddelat oss så skickar vi en returfraktsedel och anvisningar till dig. Meddela alltid eventuell reklamation snarast möjligt. Vi accepterar Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

Retur
Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat och obrukat skick i obruten originalförpackning. Vi följer distans och hemförsäljningslagen. Varan skall returneras med originalförpackning och i väsentligen förändrat skick. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt.

Bytesvillkor
Vid byte av produkt, gäller följande: Du står själv för returfrakten. Vid byte står vi för att skicka ut den nya produkten till dig. OBS! Kom ihåg att alltid meddela oss innan du vill byta dina varor!

Ej uthämtade paket
Hämtar du ej ut dina varor som du beställt så debiteras du vår kostnad för att skicka ditt paket fram och tillbaka. Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp. Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning.

Produktinformation
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna websida samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker dock att på bästa sätt exponera dem så korrekt som möjligt. Vi besvarar gärna era frågor beträffande färger/storlekar om ni känner er osäkra.