Beställning
När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Du måste vara 18 år eller har målsmans godkännande vid beställning.

Leveranstider
Alla varor skickas med schenker och våra normala leveranstider är 1-5 arbetsdagar, med undantag för beställningsvaror.
OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.

Priser
Priserna anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive 25 % moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Betalning

Betalning sker med klarna

Frakt
Frakt tillkommer på samtliga beställningar med 69kr. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) så kontaktar du oss direkt på e-postadress info@rawbyjorlevik.se
Transportskada anmäls till det postkontor där du hämtat ut varorna.

Ångerrätt
Produkten får ej vara använd och skall vara i säljbart skick med oskadad orginal förpackning. Ångerrätten gäller ej för vara specialbeställd eller specialtillverkad för dig som kund. Du har en generell lagstiftad 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara som du beställt. Vid nyttjande av ångerrätt står du för returfrakten 69:-. För ej uthämtat paket debiteras både vår frakt och returfrakten.

Reklamation
Meddela varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt du anser att varan är felaktig på. När du har meddelat oss så skickar vi en returfraktsedel och anvisningar till dig. Meddela alltid eventuell reklamation snarast möjligt. Vi accepterar Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

Retur

Ingen bytesrätt eller returrätt på reavaror i butik.
Övrig Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat och obrukat skick i obruten originalförpackning och du kontaktat oss innan du sänder den. Vi följer distans och hemförsäljningslagen. Varan skall returneras med originalförpackning och i väsentligen förändrat skick. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt.Du står för retur som kostar 69:-

Vid retur skall våran paketlapp användas. Vi har ingen möjlighet att hämta ut returer som hamnar på utlämningsställe.

Bytesvillkor
Vid byte av produkt, gäller följande: Du står själv för returfrakten. Vid byte står vi för att skicka ut den nya produkten till dig. OBS! Kom ihåg att alltid meddela oss innan du vill byta dina varor!

Ej uthämtade paket
Hämtar du ej ut dina varor som du beställt så debiteras du vår kostnad för att skicka ditt paket fram och tillbaka. Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp. Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning.

Produktinformation
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna websida samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker dock att på bästa sätt exponera dem så korrekt som möjligt. Vi besvarar gärna era frågor beträffande färger/storlekar om ni känner er osäkra.